Ungaria-Romania / Fanii Rapidului au comis un gest care pune şi mai mult paie pe foc înainte de meciul direct

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drapelul Ungariei a fost ars în tribunele stadionului lui CFR Cluj FOTO rapidfans.ro
Drapelul Ungariei a fost ars în tribunele stadionului lui CFR Cluj FOTO rapidfans.ro

La meciul dintre CFR Cluj şi Rapid din etapa a 23-a din Liga I, suporterii Rapidului i-au incitat pe suporterii maghiari, arzând steagul vecinilor de la nord-vest cu trei zile înainte de meciul Ungaria-România.

Deşi suporterii Rapidului au o relaţie de prietenie cu fanii lui CFR Cluj, la partida din etapa a 23-a din Liga I, giuleştenii nu au mai ţinut cont de nicio prietenie şi au ars steagul Ungariei. Reacţia susţinătorilor Rapidului i-a pus pe jar pe jurnaliştii maghiari, care au notat că gestul românilor incită şi mai mult spiritele deja încinse înainte de partida Ungaria-România.

„Este ciudat ceea ce au făcut ultraşii Rapidului, deoarece aceştia aveau o relaţie bună cu fanii de la CFR. Se pare însă că apropierea meciului direct dintre cele două naţionale depăşeşte absolut orice”, au scris ziariştii vecini.

steag tricolor la cluj FOTO rapidfans.ro

În schimb, suporterii Rapidului au afişat cu mândrie steagul tricolor în semn de susţinere pentru naţionala României, care va juca vineri seara, de la ora 21.30, la Budapesta, meciul contra Ungariei în preliminariile Cupei Mondiale 2014.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite