EXCLUSIV FOTO Juniorii echipei Steaua au avut parte de o surpriză: ultraşii i-au încurajat ca la marile meciuri de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juniorii echipei Steaua, surprinşi de susţinerea ultraşilor la un meci cu Oţelul Galaţi FOTO sudsteaua.ro
Juniorii echipei Steaua, surprinşi de susţinerea ultraşilor la un meci cu Oţelul Galaţi FOTO sudsteaua.ro

Juniorii echipei Steaua s-au bucurat de o surpriză la meciul susţinut duminică împotriva celor de la Oţelul Galaţi, când mai multe brigăzi de suporteri şi-au făcut apariţia la terenul din Ghencea şi le-au oferit susţinerea de care are parte, de obicei, echipa mare a roş-albaştrilor.

Cu gândul la atmosfera de altădată de pe stadioanele româneşti, mai mulţi membri ai Peluzei Sud Steaua le-au făcut o surpriză viitorilor mari fotbalişti roş-albaştri şi s-au prezentat la meciul pe care tinerele speranţe l-au susţinut în faţa Oţelului Galaţi. 

Încheiată cu o remiză (1-1), partida a avut parte de o susţinere incendiară de pe marginea terenului, unde cei prezenţi au făcut un adevărat spectacol. La finalul meciului, fotbaliştii au salutat, au aplaudat şi au scandat alături de cei prezenţi, întocmai ca Tătăruşanu&Co la confruntările din primul eşalon românesc sau competiţiile europene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite