EXCLUSIV Rădoi îl va înfrunta pe Pantilimon: echipa fostului stelist va juca un amical de gală cu Manchester City

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Al-Ain va marca finalul actualului sezon cu un meci de cinci stele, care va fi găzduit de noul stadion al clubului, care a costat 29 de milioane de euro.

Al-Ain, campioana Emiratelor în ultimele două stagiuni, cât timp Cosmin Olăroiu s-a aflat pe banca tehnică, a căzut de tot în acest sezon, după ce Oli a plecat la rivala din Dubai, Al-Ahli. 

Pentru a mai şterge din impresia proastă pe care a lăsat-o în 2013-2014, Al-Ain a ales să încheie sezonul cu un amical de gală. Astfel, la data de 15 mai, echipa lui Mirel Rădoi va primi pe arena „Hazza Bin Zayed“ vizita celor de la Manchester City. Aranjarea meciului a fost înlesnită şi de faptul că „cetăţenii“ sunt finanţaţi de şeicul Mansour, tot din Emirate.

Rădoi, incert, „Panti“ joacă sigur

Al-Ain – Manchester City se va disputa la două zile după ultimul meci al clubului din Emirate în campionat şi la patru zile după ce City va încheia sezonul în Premier League, acolo unde, în acest moment, e principala favorită la titlu.

Amicalul ar putea însemna şi un duel al românilor, cu condiţia ca Mirel Rădoi să fie pe teren. Mijlocaşul de 33 de ani e accidentat în acest moment, ultima sa apariţie în tricoul celor de la Al-Ain datând din 18 martie. Fostul stelist a fost trimis în Italia, pentru mai multe investigaţii medicale, la începutul lunii aprilie, dar e posibil să se refacă până la amicalul cu englezii.

De partea cealaltă, prezenţa lui Costel Pantilimon în poarta „cetăţenilor“ e sigură, românul urmând să joace cel puţin o repriză cu Al-Ain. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite