Eugen Baciu continuă să fie „mărul discordiei“ între Steaua şi FCM Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Baciu, pe vremea când evolua la Steaua FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Eugen Baciu, pe vremea când evolua la Steaua FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Fotbalistul Eugen Baciu este cel care stă la baza unui conflict între Steaua şi FCM Bacău, roş-albaştrii având de achitat o datorie faţă de fostul club al fundaşului.

După ce echipa din Ghencea nu este somată să plătească un milion de euro către FCM Bacău, ca urmare a deciziei TAS şi a Tribunalului Federal Elveţian, preşedintele clubului, Daniel Scânteie, vrea să susţino o coferinţă de presă chiar în faţa sediului Federaţiei Române de Fotbal.

„Cu toate că am încredere în FRF, aşa ceva este de neimaginat. Avem deciziile favorabile, dar nu se face nimic pentru ca Steaua să plătească. Am încercat să vorbesc cu Mircea Sandu şi Adrian Stângaciu (juristul FRF), dar sunt de negăsit. 

După ce am înştiinţat FIFA şi UEFA de situaţia noastră, vom merge în faţa FRF şi vom organiza o conferinţă de presă şi o să arătăm acte prin care Steaua admite că va plăti datoria. Chiar nu se gândeşte nimeni la ce riscuri se expune FRF în faţa forurilor internaţionale? Îmi pare rău, probabil se va ajunge la un circ mediatic, dar altă situaţie nu există“, a declarat Scânteie pentru „Prosport“.

În anul 2004, Steaua şi-a asigurat serviciile lui Eugen Baciu de la FCM Bacău, acceptând condiţia ca în cazul plecării fotbalistului, clubul să primească 800.000 de euro, datorie care nu a fost achitată nici până astăzi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite