„Eşti animal! Ai un tomberon în loc de suflet“. Acuze grele din partea unui mare fotbalist italian la adresa arbitrului după Real Madrid - Juventus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gianluigi Buffon
Gianluigi Buffon

Partida dintre Real Madrid şi Juventus, returul sfertului de finlaă din Liga Campionilor, a fost marcată de penalty-ul acordat spaniolilor în minutele de prelungire.

S-a terminat 3-1 pentru Real, după o decizie îndelung contestată de italieni, iar portarul Gianluigi Buffon a avut o reacţei virulentă la adresa arbitrului englez Michael Oliver, din Anglia.

„Viaţa merge înainte. Sunt mândru de ce am realizat, de cum am jucat azi. Am făcut ceva de necrezut. Cred că nu e finalul pe care-l meritam. Eram foarte aproape de fază la penalty, ca şi arbitrul. Dacă ai cinismul de a da aşa un penalty în minutul 93, atunci nu eşti om, eşti animal! Le-am spus tuturor celor de la Real Madrid că meritau să se califice. Dar nu aşa. Când se ajunge la astfel de scene, cu aşa jucători... Dacă n-ai personalitate, rămâi în tribună şi mănâncă chipsuri cu iubita ta, nu face aşa ceva! Oliver are un tomberon în loc de suflet", a declarat Buffon.

Declaraţia care lămureşte controversa penalty-ului. Ce spune unul dintre cei doi jucători implicaţi în duel 

Citeşte şi:

VIDEO Ce i-a făcut Cristiano Ronaldo lui Buffon în timp ce acesta îşi striga nedreptatea într-un interviu la tv

VIDEO Dramatism total în meciul dintre Real şi Juventus! Torinezii au condus cu 3-0, dar s-au prăbuşit la ultima fază

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite