Eşecul lui Dinamo, 0-2 la Braşov, explicat de antrenorul Flavius Stoican şi de „procurorul“ Dinu. „Blatiştilor“, dedicaţia fanilor pentru jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a pus capăt seriei de patru victorii consecutive, cu un eşec lamentabil cu FC Braşov, 0-2, îm care echipa a avut o evoluţie extrem de slabă. „Nu vom băga în seamă speculaţiile de blat“, a susţinut Stoican, aluzie şi la scandările propriilor fani. Antrenorul a recunoscut însă că „roş-albii“ au făcut cel mai slab joc al sezonului.

„Am întâlnit o echipă foarte bine organizată. Au fost mai determinaţi ca noi. Am oprit o serie frumoasă de victorii. Mă aşteptam să fie foarte agresivi. Nu-mi explic această înfrângere. Am făcut poate cea mai slabă repriză din acest sezon. Nu e o situaţie plăcută să pierzi astfel un meci, iar apoi să apară speculaţii de blat. Nu le vom băga în seamă. Când pierdem, toţi siuntem vinovaţi. Azi nu am făcut un meci bun şi supărarea e mare“,  a declarat Stoican, la finalul partidei, la Digi Sport. 

Într-o intervenţie telefonică la acelaşi post tv, Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo, a descusut şi el eşecul, prin explicaţii tehnico-tactice şi motivaţionale. 

„Aveau asigurat locul 4 şi nu s-au mai concentrat, proabil, încerc să găsesc o explicaţie logică. Braşov a fost net superioară, a mai avut patru-cinci ocazii mari. Au ştiut să speculeze lipsa de dublaj la nivelul fundaşilor centrali şi au jucat cu mingi între ei şi fundaşii laterali. Pe acolo s-au derulat toate ocaziile. A fost şi o cunoaştere bună a echipei noastre de către Ţălnar, dar şi o stratagemă bine gândită, au speculat lipsa de mobilitate a fundaşilor centrali de la Dinamo“, a comentat Cornel Dinu. 

Dinamo a pierdut cu 2-0 la FC Braşov, o grupare cu mulţi jucători şi membri ai staff-ului tehnic cu trecut în Ştefan cel Mare, la capătul unui meci în care gazdele au irosit o sumedenie de ocazii. Din cei 300 de fani veniţi de la Bucureşti, aproape 200 au părăsit arena din Braşov în minutul 80, nu înainte de a-şi apostrofa favoriţii, dar şi pe patronul clubului, Ionuţ Negoiţă, cu apelativul de „blatişti“.

Citeşte şi 

Duelul „Dinamo versus Dinamo“ le-a revenit gazdelor. „Câinii“, dresaţi de Braşov, 2-0 sub Tâmpa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite