Emma Răducanu, bulversată după bătaia încasată la Indian Wells: Cum a apărut în faţa presei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raducanu

Campioana de la US Open 2021, care a triumfat la New York fără set pierdut în zece meciuri, a fost învinsă la „BNP Paribas Open 2021“ fără drept apel.

Emma Răducanu (Marea Britanie, 18 ani, 22 WTA) realizează acum de ce se spune că e greu să ajungi în top, dar e mult mai greu să rezişti acolo! E o lecţie pe care au învăţat-o, în ultimii ani, şi alte sportive din circuitul feminin, precum Bianca Andreescu, Jelena Ostapenko sau Sloane Stephens, toate foste câştigătoare de Grand Slam care, ulterior, au căzut în clasament.

La Indian Wells, Emma a intrat pe teren încă trăind, ca un copil, visul câştigării US Open. Iar Aliaksandra Sasnovich (Belarus, 27 de ani, 100 WTA) atât a aşteptat pentru a-şi trece în cont o victorie zdrobitoare, scor 6-2, 6-4.

Potrivit tennistonic.com, după meci, în faţa presei a apărut o Emma Răducanu destul de supărată şi afectată de acest rezultat. Ea a încercat să explice cum de a trecut de la câştigarea US Open fără set pierdut la această înfrângere categorică.

Ce a spus Emma Răducanu?

*O să am nevoie de timp să mă adaptez la tot ce se întâmplă. Adică, pentru mine totul e încă nou. Tot ce trăiesc acum. Chiar dacă acum nu mă simt prea bine, îmi dau seama că ceea ce se întâmplă mă va ajuta pe termen lung.

*Pe viitor, când mă voi uita înapoi, o să-mi aduc aminte şi de aceste momente de acum. Cred că aceasta e lecţia: te poţi concentra atât de tare asupra rezultatului, iar apoi să trăieşti o dezamăgire.

*Vreau să spun că am doar 18 ani şi trebuie să fiu mai blândă cu mine. Abia am intrat în circuitul WTA. Cred că voi învăţa lucruri noi, jucând aici, săptămână de săptămână şi trăind aceste emoţii diferite.

VEZI CONFERINŢA SUSŢINUTĂ DE EMMA RĂDUCANU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite