El Pais aruncă „bomba“: ofertă mare pentru Simona Halep din partea celor de la Nike

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO AFP
Simona Halep FOTO AFP

Simona Halep s-a prezentat la Australian Open cu o rochie roşie comandată de pe un site din China. Lucrurile sunt pe punctul de a se schimba, scrie El Pais.

"Nike îi oferă 1,3 milioane de euro pe an, dar Halep continuă deocamdată în faimoasa sa rochie roşie. Este numărul unu pe teren, dar din punct de vedere financiar este în urma mai multor jucătoare”, scrie jurnalul spaniol El Pais, citat de News.ro.

„Nu am contract acum. Încă nu sunt cu brand pe ţinută. Vreau să mă asigur că voi alege ce îmi place şi că brandul mă place pe mine. Este foarte important să am o ţinută frumoasă şi să mă simt bine în ea. Astfel că nu mă grăbesc. Voi aştepta“,  a spus Halep. 

"Să vă uitaţi la rochia Simonei Halep când va juca finala Australian Open şi veţi observa ceva neobişnuit. Wozniacki va intra pe Rod Laver Arena îmbrăcată într-un echipament cu un logo al gigantului Adidas. Asta faci când o companie îţi plăteşte o mulţime de bani pentru a-i promova brand-ul.

Dar, apoi, uitaţi-vă mai atent la Simona, când iese pe tunel. Dacă veţi privi rochia roşie pe care a purtat-o pe durata întregului turneu, nu veţi vedea nicio urmă de sponsor. Iată că se pare că să fii cea mai bună jucătoare din lume nu-ţi garanteaza contracte grase de sponsorizare. În aceste condiţii, la meciul cu Kerber, Halep a purtat o şapcă neagra cu un logo de la Australian Open. Aceeaşi şapcă ce poate fi cumpărată de la magazinul de suveniruri de la Australian Open", a scris News.com.au.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite