Declaraţii pline de încredere ale Simonei Halep înaintea finalei Australian Open: „Sunt mai bună ca la Roland Garros, refuz să pierd!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caroline Wozniacki şi Simona Halep FOTO Getty Images
Caroline Wozniacki şi Simona Halep FOTO Getty Images

Simona Halep şi Caroline Wozniacki au vorbit pentru siteul WTA înaintea finalei de sâmbătă dimineaţa de la Australian Open.

"M-am schimbat, sunt mai bună ca la French Open. Acolo, chiar dacă toată lumea spunea că nu am riscat, că nu am luat punctele, aceea a fost limita mea în acel moment. În opina mea, am făcut tot ce am putut în acel meci, dar nu am putut mai mult din cauza emoţiilor şi probabil din cauza jocului. Nu am avut bine întipărit în mintea mea că trebuie să risc sau să iau iniţiativa. Acum sunt mai bună. Am lucrat la asta. Simt că nu mi-e frică să pierd. Refuz doar să pierd, refuz să accept că ea poate fi mai bună la ceva împotriva mea pe teren. De aceea mi-am împins limitele foarte sus în fiecare meci pe care l-am jucat", a spus Simona Halep pentru WTA.

"Este diferit, mă simt diferit, nu mai simt nicio presiune. Din punct de vedere emoţinal, poate va fi la fel. Este un meci mare, o zi mare, mâine. Dar încerc şi simt că pot să-l tratez ca pe un meci normal. Dacă va fi să fie, bine, dacă nu, sunt sigură că, dacă voi munci ca până acum, voi mai avea astfel de oportunităţi în viitor. Sunt ok şi voi da tot ce am şi, cu siguranţă, va fi ok după, indiferent de rezultat. Am spus asta la French Open şi sunt aici, din nou, într-o finală de grand slam. Dacă voi continua să muncesc în acest fel şi dacă voi fi motivată să fiu mai bună zi de zi, voi mai avea multe astfel de meciuri şi momente", a mai declarat jucătoarea noastră. .

Wozniacki: O să lupt cu inima!

"Sunt emoţionată, mă simt bine. Cred că am fost mai nervoasă înaintea semifinalei. Cred că acolo a fost mai multă presiune pe mine şi mult mai multe aşteptări. Cred că, jucând mâine cu Simona, o jucătoare extraordinară, numărul 1 mondial, este o poveste amuzantă. Numărul 1 cu numărul 2, jucând una împotriva celeilalte pentru locul I WTA şi pentru primul grand slam, cred că e minunat. Acesta sunt momentele pentru care ne antrenăm, acestea sunt momentele pentru care ne pregătim în întreaga noastră carieră. O să merg în finală, o să lupt cu inima şi sper să fie suficient", a declarat Wozniacki.

Finala Australian Open dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki are loc sâmbătă dimineaţa de la ora 10.30, în direct pe EuroSport. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite