VIDEO Echipa lui Mircea Lucescu a înscris cele mai frumoase goluri ale serii în Liga Campionilor într-un meci splendid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Şahtior Donţk şi Borussia Dortmund au oferit un meci senzaţional pe „Donbass Arena“, în Ucraina, eclipsând Real Madrid - Manchester United în care englezii s-au baricadat în jumătatea lor.

Şahtior Doneţk - Borussia Dortmund s-a încheiat 2-2, nemţii sunt favoriţi la calificare, însă totul se va decide în retur, la 5 martie. 

Cu Raţ titular şi integralist la Şahtior, ucrainenii au deschis scorul în minutul 31, când croatul Dario Srna a transformat în gol o lovitură liberă executată fantastic.

Din păcate pentru gazde, avantajul lor n-a rezistat decât zece minute. Vârful de atac polonez al celor de la Dortmund, Lewandowski, a profitat de un moment ridicol în apărarea Şahtiorului şi a egalat (41).

După pauză, echipa pregătită de Mircea Lucescu a făcut 2-1 cu un alt gol fabulos, înscris de brazilianul Douglas Costa pe care „Il Luce“ a avut inspiraţia să-l arunce în luptă în minutul 62. Sud-americanul a primit o pasă de 40 de metri, a profitat de eroarea de marcaj a lui Hummels şi a înscris cu un voleu senzaţional (68).

Dortmund nu s-a mulţumit cu o înfrângere la limită, în speranţa că va obţine calificarea în retur, iar curajul nemţilor a fost răsplătit pe final de meci. O nouă gafă în defensiva Şahtiorului după un corner, iar Hummels a catapultat balonul în poartă pentru 2-2 (87).

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite