E oficial: Gabi Tamaş a semnat cu Steaua şi s-a pozat cu tricoul echipei campioane, pe care apare o siglă nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tamaş s-a pozat cu tricoul Stelei, pe care apare o emblemă nouă FOTO steauafc.com
Tamaş s-a pozat cu tricoul Stelei, pe care apare o emblemă nouă FOTO steauafc.com

Fundaşul Gabriel Tamaş, care a evoluat ultima dată la Watford, a semnat, joi, o înţelegere valabilă doi ani cu FC Steaua, din postura de fotbalist liber de contract.

"Gabriel Tamaş e jucătorul Stelei pentru următorii doi ani, a semnat acum", a declarat Florin Manea, impresarul jucătorului.

Întrebat dacă fotbalistul este apt fizic pentru a evolua la Steaua, impresarul a spus: "Normal, Gabi este apt sută la sută. Poate juca din retur pentru Steaua, nu e nicio problemă".

Conform unor surse din anturajul jucătorului, Tamaş a avut o ofertă şi din parte fostului său club Dinamo, la care a fost legitimat în 2002/2003, 2004/2005 şi 2008/2009, dar care a fost mult mai mică decât cea a grupării rivale. DigiSport.ro susţine că Tamaş va primi 150.000 de euro pe loc şi va avea un salariu lunar de 25.000 de euro. 

Tamaş a evoluat ultima oară la echipa engleză Watford, iar în septembrie 2014 a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior.

"M-am gândit la familie atunci când am semnat. Steaua este singurul club unde am ocazia sa fac performanţă, să joc în Liga Campionilor. Ştiu că voi supăra unele persoane, dar am ales cu mintea. Am avut oferta şi de la Dinamo, dar nu se compară cu a Stelei", a afirmat fotbalistul 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite