După Vlad Chiricheş s-a accidentat şi Ciprian Tătăruşanu! România rămâne fără portarul titular la meciul cu Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Tătăruşanu FOTO Răzvan Păsărică
Ciprian Tătăruşanu FOTO Răzvan Păsărică

Ciprian Tătăruşanu este ultimul nume adăugat pe lista accidentaţilor, veste care este negativă pentru Victor Piţurcă, în vederea meciului Grecia - România.

Victor Piţurcă a apelat în ultimul moment la serviciile lui Costel Pantilimon, goalkeeper care a devenit titular, în ultima perioadă, la Manchester City.

VIDEO Vlad Chiricheş ratează barajul cu Grecia, după ce a fost diagnosticat cu fractură de piramidă nazală. Cine îl va înlocui la echipa naţională  

Federaţia Română de Fotbal a anunţat oficial schimbarea: „Din cauza unor probleme la coloana lombară, pe care le are Ciprian Tătăruşanu, selecţionerul echipei noastre naţionale, Victor Piţurcă, a decis în cursul după-amiezii zilei de azi, 11 noiembrie a.c., să-l convoace în regim de urgenţă pe goalkeeper-ul lui Manchester City FC, Costel Fane Pantilimon, pentru cele două jocuri de play-off contra echipei naţionale a Greciei (15 şi, respectiv, 19 noiembrie a.c.). 

Victor Piţurcă: „Vlad Chiricheş e cel mai bun jucător pe care-l avem, ne va lipsi! De la Alexandru Maxim aştept mai mult...“

FRF a obţinut acceptul clubului englez, mulţumind acestuia pentru înţelegere şi colaborare.
Astfel, după ce Pantilimon se va alătura lotului, în cantonamentul de la Mogoşoaia se vor afla, începând de mâine dimineaţă, 25 de jucători, patru dintre ei fiind portari.“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite