După cinci ani la Steaua şi doi în Germania, Lovin a dat un verdict dur: „În Ghencea e o ruină totală“. Becali, criticat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Lovin
Florin Lovin

Fostul mijlocaş al roş-albaştrilor e contrariat că o echipă precum campioana României, care a luat milioane de euro din partea UEFA, se află într-o situaţie jenantă pentru un club profesionist.

Steaua a rămas fără siglă şi palmares care le-au revenit celor de la Clubul Sportiv al Armatei, după o decizie dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Mai mult, de curând, au apărut imagini în mass-media care arată cum stadionul din Ghencea, acolo unde bucureştenii joacă cele mai multe meciuri, a ajuns într-o stare precară, cu bucăţi de beton care au căzut lângă spectatori la derby-ul cu Rapid!

Florin Lovin a luat două titluri cu Steaua, în sezoanele 2004-2005 şi 2005-2006, iar acum suferă pentru situaţia în care a ajuns fosta sa echipă.

„Nu-mi vine să cred că o echipă ca Steaua n-are o bază de pregătire. În Pipera, unde domnul Becali are atâta pământ, ar fi putut face o bază senzaţională, cu 4-5 terenuri de antrenament, cu centru de refacere, tot. Dar să vedem după ce va expira contractul pentru baza din Ghencea. O să se ducă echipa o zi pe la Mogoşoaia, o zi pe la Izvorani. Am fost acum vreo săptămână în Ghencea şi nu-mi venea să cred ce vedeam. O ruină totală, cade totul pe acolo. În Germania sunt echipe din liga a şaptea care au condiţii mai bune. Nu e de vina Armata că domnul Becali n-a făcut o bază de pregatire“, a spus Lovin la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite