Dumitru Dragomir sare la gâtul lui Gică Popescu: „A acceptat să fie marionetă şi va câştiga alegerile de la FRF“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a început să plătească poliţe tuturor celor care l-au împiedicat să mai câştige încă un mandat în fruntea LPF. În contextul apropierii alegerilor pentru şefia FRF, Mitică iese la rampă cu dezvăluiri uluitoare.

Dumitru Dragomir, un om care cunoaşte foarte bine culisele fotbalului românesc prin prisma funcţiei pe care a deţinut-o vreme de 17 ani la LPF, nu suportă să vadă că este îndepărtat de cei care altădată îi erau prieteni. Drept urmare, Mitică apelează la orice metodă pentru a-i discredita pe cei care au rămas în fruntea fotbalului românesc în contextul apropierii alegerilor pentru şefia FRF.

Dragomir îl taxează pe Mircea Sandu, pe care îl acuză că vrea să controleze fotbalul şi după ce îi va ceda şefia federaţiei lui Gică Popescu, dar nu-l uită nici pe fostul fundaş al naţionalei, despre care spune că va fi o marionetă a actualului preşedinte al FRF.

"El o să conducă în continuare FRF şi, mai nou, şi Liga Profesionistă de Fotbal. La momentul oportun o să spun mai multe despre el. S-a supărat pe mine pentru că m-am opus unor decizii pe care voia să le ia şi pentru că l-am bălăcărit la ultimul Comitet Executiv. I-am spus: <Opreşte-te, nu e de ajuns că suntem toţi la DNA şi avem sechestru pe case şi averi?>. A aşteptat momentul oportun să mă sape. Nu a fost forţat de nimeni. Acum e gaşca lor în totalitate la putere, au pus mâna pe fotbal!

(...) Puteţi să-l consideraţi încă de pe acum pe Popescu preşedintele FRF. E plimbat peste tot în ţara atât de ministrul sportului, cât şi de Mircea Sandu. Nu există electorat care să-l aleagă. Electoratul este Adalbert Kassai, acesta este locomotiva Federaţiei. Popescu nu a câştigat în 2005 alegerile pentru că atunci nu a vrut să fie marionetă. Acum însă a acceptat să fie marionetă şi va câştiga. Ceilalţi candidaţi, dacă se aliază, pot avea o şansă mare, însă va interveni politicul, mai arestează pe unul din ei ca să-l sperie şi tot Popescu va ieşi", a spus Dragomir la Digi Sport.

Alegerile pentru preşedinţia FRF vor avea loc la 5 martie. Gică Popescu, Răzvan Burleanu, Vasile Avram, Marcel Puşcaş şi Sorin Răducanu sunt candidaţii care s-au înscris deocamdată în cursa pentru Casa Fotbalului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite