Dumitru Dragomir a deconspirat motivul incredibil pentru care Anghel Iordănescu a fost numit director tehnic al FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actualul preşedinte al FRF a anunţat luni numirea lui Anghel Iordănescu în funcţia de director tehnic al federaţiei. În spatele acestei decizii se află, însă, un scenariu uluitor, dezvăluit de fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir.

Mircea Sandu a anunţat luni că Anghel Iordănescu este noul director tehnic al FRF şi că, din această funcţie, se va ocupa de selecţia pentru loturile naţionale ale României. Imediat după numirea "Generalului", s-a speculat ideea că "Naşu" l-a cooptat în echipa sa pe fostul selecţioner cu scopul de a-l determina pe Piţiurcă să lase vacanta banca tehnică a primei reprezentative.

Însă, în spatele acestei numiri a lui Iordănescu stă un plan ascuns al lui Mircea Sandu, care i-a făcut, astfel, jocurile lui Gică Popescu, preferatul său pentru alegerile şefia FRF. "A vrut să scape de el, pentru că nu-l bătea nimeni dacă era să candideze la alegerile FRF", a dezvăluit nonşalant Dumitru Dragomir la Dolce Sport.

Alegerile de la FRF sunt programate în martie 2014. Până acum, patru candidaţi s-au înscris în cursă: Marcel Puşcaş, Răzvan Burleanu, Gică Popescu şi Vasile Avram. Un nume intens vehicultat fusese şi cel al lui Anghel Iordănescu, dar aceste iese din calcul din moment ce "Generalul" a obţinut o altă funcţie în cadrul FRF şi este de aşteptat să colaboreze succesorul lui Mircea Sandu.

CITIŢI ŞI:

Victor Piţurcă, în pragul unei crize de nervi când a aflat că Mircea Sandu i-a pus şef la naţională

EXCLUSIV Olăroiu a refuzat, Iordănescu a acceptat: de ce Piţurcă e deja dat afară pe jumătate de la echipa naţională

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite