Dumitru Dragomir, pus la punct de un preşedinte de club din Liga I: "Vorbeşte şi el ca un păduche pe fundul borcanului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al Ligii Profesiiniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a ajuns implicat într-un conflict cu unul dintre preşedinţii din Liga I.

Dragomir spusese că şefii lui FC Botoşani au mers cu plocoane de la FRF, ceea ce l-a înfuriat pe Valeriu Iftime, finantatorul echipei, care i-a dat o replică dură. 

"Dacă ar fi să-l judecăm pe acest domn Dragomir am spune să-l iertam că nu ştie ce vorbeşte. Dar el face nisşt acuze grave. Dacă s-au făcut lucruri din astea şi el ştia înseamnă că a băut ceva vodka şi el. El este un personaj mort în fotbalul românesc. Noi am promovat pe merit. Dacă eu sunt cel profund incorect ar trebui să detalieze. Dar când un nebun aruncă o piatră undeva şi ceilalţi se grăbesc…. Eu am zis de atâţia ani că Dragomir nu mai are ce căuta la Ligă, pe vremea când era puternic, nu acum când vorbeşte ca un păduche pe fundul borcanului. Acum nu-l mai ascultă nimeni. Cred că e supărat că nu mai este la Liga“, a mai spus Valeriu Iftime in emisiunea “Executii in direct”, de la Sport Total Fm.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite