Drama unei mame acuzate de lesbianism: handbalista Alina Dobrin nu-şi poate lua copilul acasă, deşi instanţa i-a permis acest lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Dobrin, pe scările tribunalului
Alina Dobrin, pe scările tribunalului

Handbalista Alina Dobrin, acuzată de soţul ei că este lesbiană, luptă din răsputeri pentru custodia fiului ei, David (7 ani).

Deşi Judecătoria sector 6 i-a încredinţat copilul până la soluţionarea procesului de divorţ, intentat de soţul ei, ea nu-l poate lua acasă pe David, deoarece soţul a făcut o contestaţie, care s-ar putea soluţiona abia în aprilie. În aceste condiţii micuţul va rămâne la tată.

"Copilul va rămâne cu tatăl lui fiindcă aceasta e dorinţa celui mic. Instanţa a stabilit ca micuţul să aibă domiciliul provizoriu la mama lui, până la finalizarea procesului de divorţ, însă încheierea de şedinţă nu are titlu executoriu. Am depus o contestaţie, care va fi discutată în 2 aprilie", a declarat pentru Click! Lenuţa Vasi Ioviţă, avocatul lui Robert Păcuraru. Cei doi soţi se vor revedea la judecătorie la 7 februarie, dată la care instanţa ar putea lua o decizie în cazul procesului de divorţ.

Robert Păcuraru i-a cerut divorţul Alinei Dobrin la sfârşitul lunii noiembrie 2012, acuzând-o de relaţii intime cu o colegă de la clubul de handbal. Cu toate că atunci era decis să câştige custodia exclusivă a copilului, pe parcursul procesului Păcuraru a devenit mai flexibil.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite