Dragan Djukic, înaintea meciului cu Krim: „Avem puterea să ne revenim. Victoria este obligatorie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o săptămână după înfrângerea drastică din Ungaria, 27-36 cu Gyor, CSM Bucureşti se află în faţa unui nou duel în Liga Campionilor, de această dată pe teren propriu.

Antrenorul campioanei României este sigur că fetele sale au puterea să revină după înfrângerea din Ungaria, din precedenta etapă a Ligii Campionilor. În plus, Dragan Djukic trage un semnal de alarmă vizavi de formaţia slovenă, aflată în formă bună, în ciuda eşecului din meciul cu Vipers (24-25).

 ”Urmează un nou meci important pentru noi împotriva celor de la Krim. Trebuie să câştigăm pentru a ne recăpăta încrederea în forţele proprii, dar şi pentru a aduna punctele de care avem nevoie să ajungem în sferturile de finală. Trebuie să uităm ce s-a întâmplat la Gyor. Am analizat modul în care ne-am apărat la ultimul meci şi ne-am pregătit. În sport, dacă nu reuşeşti să te ridici după o înfrângere, atunci vei pierde în continuare. Noi trebuie să ne continuăm drumul. Ar fi un dezastru să pierdem acasă, dar nu ne gândim la asta. Trebuie să fim atenţi pentru că echipa slovenă a pierdut la o diferenţă mică meciul precedent cu Vipers” a declarat Dragan Djukic, pentru site-ul oficial al clubului, .

Oana Manea, cu gândul la trofeul Ligii Campionilor

Deşi nu au avut începutul de an dorit în cea mai tare competiţie intercluburi de pe continent, ”tigroaicele” nu dezarmează şi-şi reafirmă obiectivul pentru acest sezon: cucerirea Ligii Campionilor.

”Ne gândim şi mai departe... ştiu că se spune că o minune se întâmplă o singură dată, dar poate mai merge încă o dată... Ne dorim mult să mai aducem Liga Campionilor la Bucureşti, eu sper să se întâmple minunea încă o dată. Revăzând meciul din Ungaria, am ajuns la concluzia că am avut şi părţi bune. Dar cel mai important este să jucăm ca o echipă, să jucăm una pentru cealaltă, iar acest lucru acolo nu s-a întâmplat. Nu am jucat ca o echipă. Am lucrat mult şi poate şi discuţiile dintre noi o să fie benefice. Meciul cu Krim este cel mai important pentru că  trebuie să luăm punctele ca să putem să mergem mai departe. Şi nu numai punctele. Şi pentru noi şi pentru moral o să fie bine, pentru că victoriile îţi aduc alt moral, îţi aduc poate altă poftă de joc”, crede Oana Manea.

Tigoraicele vor juca, sâmbătă, de la ora 17,00, în Sala Polivalentă din Capitală, împotriva formaţiei slovenă Krim Mercator Ljubljana, în etapa a 2-a a grupelor principale ale Ligii.

Înainte de meciurile etapei a doua, clasamentul Grupei 2 arată astfel:
1. Györi Audi ETO KC – 10 puncte
2. Vipers Kristiansand -6 puncte
3. CSM Bucureşti – 6 puncte
4. FTC-Rail Cargo – 4 puncte
5. RK Krim Mercator – 3 puncte
6. Thüringer HC – 1 punct.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite