Dorinel Munteanu a ratat şansa pentru evitarea retrogradării. Mordovia Saransk a pierdut un meci decisiv în ultimele 10 minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu, tehnicianul echipei Mordovia Saransk FOTO Cosmin Iftode/Rpressport
Dorinel Munteanu, tehnicianul echipei Mordovia Saransk FOTO Cosmin Iftode/Rpressport

Echipa antrenată de Dorinel Munteanu a fost învinsă de către Volga Novgorod pe teren propriu, cu toate că Mordovia Saransk conducea cu 1-0 cu 10 minute înainte de finalul meciului.

Mordovia Saransk a pierdut meciul cu Volga Novgorod, scor final 1-3. Jucătorii lui Dorinel Munteanu au deschis scorul în prima repriză prin Mukhametshin (40'), rezultat care a rămas valabil până în minutul 80, când Sapogov a transformat un penalti şi peste doar două minute Belozerov şi-a adus echipa în avantaj, iar Sarkisov a închis tabela în minutul 86.

În această situaţie, Mordovia riscă să evolueze din sezonul viitor în eşalonul secund, fiind poziţionată pe penultimul loc retrogradabil, la egalitate de puncte cu ultima clasată, Alania. Cu cinci etape înainte de finalul campionatului, Mordovia are doar 16 puncte din 25 de meciuri jucate şi a pierdut meciurile cu echipele împotriva cărora se află în luptă directă pentru retrogradare, Alania şi Volga.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite