Doctorul „bolnav“: Cum s-a făcut de râs Pompiliu Popescu, omul care a prezis victoria clară a lui Lupescu în alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompiliu

A făcut parte din stafful naţionalei timp de 26 de ani, între 1990 şi 2016, iar atunci când a fost îndepărtat din funcţia de medic al lotului, a prins o ură groaznică pe Răzvan Burleanu.

Pompiliu Popescu e cel mai ridicol om din România, după alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal. Deşi are o vârstă înaintată şi părul alb, fostul medic al naţionalei n-a ştiut să fie decent, după ce Răzvan Burleanu l-a schimbat din funcţie, exact înainte de Euro 2016.

De atunci, „Pompi“ s-a transformat într-un contestatar uriaş şi zgomotos al conducerii FRF, promiţând răzbunare. În ultimii doi ani, el s-a folosit de fiecare ocazie pentru a-l ataca dur pe Burleanu şi a anunţa iminenta sa debarcare din fruntea FRF. 

Mai jos, „Adevărul“ prezintă declaraţiile date de Pompiliu Popescu din ultima perioadă în care el s-a arătat ferm convins că Ionuţ Lupescu va câştiga alegerile la pas.

Ce a spus Pompiliu Popescu?

*În cazul în care Lupescu va candida, vă asigur, câştigul este de 100%. În momentul în care Lupescu îşi va anunţa candidatura, Burleanu e istorie. 

*Dacă Lupescu îşi prezintă candidatura, Burleanu va abandona. Nu poate concura cu binele fotbalului. El joacă o cacealma, dar nu poate să concureze cu cel pe care-l vede că este adus special pentru problemele şi redresarea fotbalului românesc. Atunci se va vedea nevoit să abandoneze. Va fi un suflu, un entuziasm, o explozie pentru toţi electorii către curentul Lupescu.

*În fiecare zi, inclusiv astăzi, în duminica Paştelui, am actualizat cifra voturilor pentru şefia FRF. Vă spun, la ora actuală, sunt peste 90 la sută şanse să câştige Ionuţ Lupescu. Sunt date sigure. Îi cunosc pe toţi, vorbesc des cu ei. Am discutat chiar acum câteva ore cu oameni din ţară. Ionuţ e mai pesimist din fire, el crede că obţine în jur de 70 la sută din voturi. Eu ştiu mai bine cum stau lucrurile.

Lupescu va câştiga cu cel puţin 95%, pentru că va urma o perioadă de conştientizare a decidenţilor. Pompiliu Popescu la 18 ianuarie  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite