Steaua a obţinut doar o remiză albă în primul amical al verii. Urmează partida cu maghiarii de la Videoton

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steliştii au fost egalii unei echipe sfert-finaliste în Europa League
Steliştii au fost egalii unei echipe sfert-finaliste în Europa League

Steaua a terminat la egalitate, scor 0-0, primul amical al cantonamentului din Austria, o partidă presărată cu multe momente de întrerupere. Disputa cu Rubin a fost un bun prilej pentru Vlad Chiricheş să-şi arate valoarea, existând şanse mari ca fundaşul stelist să se transfere la echipa rusă.

Partida dintre Steaua şi Rubin Kazan a însemnat pentru Laurenţiu Reghecampf un bun prilej pentru a-şi verifica elevii înaintea primului meci oficial din această vară, Supercupa României contra Petrolului.

Disputa cu echipa sfert-finalistă din Europa League, Rubin Kazan, a fost întreruptă de mai multe ori. Mai întâi, la începutul confruntării, ruşii au vrut să iasă de pe teren când au aflat că meciul este televizat de postul românesc Look TV, dar, după momente de negocieri, partida s-a reluat.

Apoi, steliştii şi-au dat seama că echipamentul de culoare bleu se confundă cu echipamentul de culoare alb al ruşilor şi au întrerupt din nou confruntarea pentru a îmbrăca tricouri şi şorturi roş-albastre.

După ce au fost reglate aceste inexactităţi, meciul s-a reluat. Rubin Kazan s-a dovedit o nucă tare pentru Steaua, având numeroase ocazii de poartă, dar Tătăruşanu a fost în zi mare. Bourceanu a "adunat" două galbene în decurs de zece minute şi a fost eliminat de arbitru. La insistenţele lui Reghecampf, acelaşi arbitru a permis Stelei să joace în efectiv complet. 

În prima parte a întâlnirii, ruşii au fost mai periculoşi, Steaua fiind masată în propriul careu. În partea a doua, roş-albaştrii au fost mai prezenţi în joc şi au avut câteva ocazii de a înscrie, care au rămas fără rezultat. În minutul 60 al întâlnirii, rezerva lui Tătăruşanu, Cojocaru, a provocat un penalty, însă tot el şi-a spălat păcatele şi a apărat lovitura de pedeapsă. 

Şase minute mai târziu, şi Steaua a avut un penalty neacordat de arbitru, când Chiricheş a fost ţinut evident în careu, dar "centralul" a închis ochii. Până la final, nu s-a mai întâmplat nimic notabil, astfel că partida s-a încheiat cu scor alb, 0-0. Pentru stelişti urmează amicalul cu Videoton, pe 25 iunie, tot în cantonamentul din Austria.

La meciul cu Rubin Kazan a asistat şi impresarul Giovanni Becali, care a dat de înţeles că a venit să negocieze chiar cu Rubin Kazan pentru Vlad Chiricheş. Ruşii au recunoscut că îl doresc pe Chiriche şi, potrivit prosport.ro, fundaşul ar urma să fie vândut cu 8 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite