Djokovici l-a bătut şi pe Del Potro. Se prefigurează o semifinală Nadal - Federer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici
Novak Djokovici

Turneul Campionilor, găzduit pentru a treilea an consecutiv de Londra, continuă fără mari surprize, favoriţii reuşind să se impună.

Novak Djokovici a reuşit să treacă în trei seturi de Martin Del Potro, argentinianul înclinându-se în faţa loviturilor puternice ale jucătorului sârb. Djokovici nu mai poate pierde locul 1 în grupă şi cel mai probabil în semifinale îl va întâlni pe Thomas Berdych. În cealaltă semifinală sunt şanse mari să se întâlnească Rafael Nadal şi Roger Federer. Spaniolul nu mai poate pierde locul 1 mondial până la finalul acestui an, indiferent de deznodământul turneului de la Londra. Djokovici urmăreşte însă să-şi păstreze titlul câştigat anul trecut şi la începutul sezonului viitor să forţeze din nou poziţia de lider.

Câştigătorul Turneului Campionilor poate încasa 1.63 milioane de euro, dacă nu pierde niciun meci. Fiecare concurent va primi 120.000 de euro pentru participare, iar fiecare victorie în grupe aduce tot pe atât. Valoarea totală a premiilor este de 4,5 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite