Dinamo scârbeşte: „Meciurile lor sunt o pierdere de timp! Se joacă mai frumos în liga a treia“. Atac dur la „câini“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fără intervenţiile lui Penedo, Dinamo risca să fie umilită de FCSB, etapa trecută
Fără intervenţiile lui Penedo, Dinamo risca să fie umilită de FCSB, etapa trecută

Bucureştenii ocupă locul 7 şi au „reuşit“ să rămână la 13 puncte în spatele liderului CFR după 12 etape. Patronul a blocat plata salariilor, iar foştii jucători au boicotat echipa.

Meciul Dinamo – Chiajna a fost amânat din cauza unei furtuni care n-a mai venit. În schimb, rezultatul de miercuri a provocat un „cutremur“ în „Ştefan cel Mare“.

Cu şapte foşti jucători ai roş-albilor în echipă, Bălgrădean, Marc, Bumba, Bucşa, Bawab şi Batin au fost titulari, iar Cristescu a intrat pe parcurs, oaspeţii au învins cu 3-2 la Bucureşti, aducând a doua înfrângere în două meciuri pentru Vasile Miriuţă pe banca „câinilor“.

Poate şi mai jenant, doi dintre fotbaliştii oaspeţilor, Bumba şi Bawab, au fost aruncaţi de Dinamo chiar în debutul acestui sezon, după ce au apucat să joace pentru roş-albi în primele etape! Bumba, trimis la plimbare de Contra, a contribuit la succesul Chiajnei în „Ştefan cel Mare“ cu un gol senzaţional. 

Cu un bilanţ catastrofal în ultimele cinci runde – o victorie, un egal, trei înfrângeri – Dinamo e în zona de play-out, iar răbdarea tuturor celor legaţi de club, financiar sau sentimental, a luat sfârşit. „Tricoul roşu nu-i de voi / Mai bine cântaţi voi şi jucăm noi / Jucători mercenari“, au strigat cei din tribune.

Iar patronul Ionuţ Negoiţă a anunţat blocarea salariilor, Dinamo fiind printre puţinele echipe din Liga I unde nu prea au existat întârzieri la plata banilor. „Suntem cu bugetul după FCSB şi CFR Cluj. E prea bine, e prea călduţ. Când vor fi rezultate de locul 3, aşa cum e şi bugetul...Până nu revenim pe locul 3, nu-şi vor mai primi banii“, a declarat Negoiţă. Acesta i-a pus pe jucători la zid: „Suntem de râsul altora. Ceva nu se leagă şi nu e de acum. Cred că le e prea bine. Cred că nu e bine să fii prea domn. Aici simt că-şi bate cineva joc de mine. Cine joacă şi cine nu joacă“, a adăugat finanţatorul bucureştenilor.

„În liga a treia sunt meciuri mai bune!“

La fel de acid în declaraţii a fost şi Claudiu Vaişcovici, fostul jucător al roş-albilor care a realizat eventul cu Dinamo în sezonul 1989-1990.

„M-am obişnuit cu ce se întâmplă la Dinamo. Cred că suntem mai rău ca anul trecut şi la ceea ce se joacă nici n-am pretenţii la play-off. E pierdere de timp. Miercuri, după meci, mi-am jurat că nu mă mai uit la niciun meci al lui Dinamo până la sfârşitul campionatului. Ce să vezi? Urât, urât, pierdere de timp. În liga a treia sunt meciuri mult mai frumoase“, a spus fostul mijlocaş pentru Digi Sport. 

El l-a „înţepat“ şi pe patronul echipei: „Ne-am lămurit şi cu domnul Negoiţă, a început vreo cinci proiecte şi n-a ieşit niciunul. S-a înconjurat doar de hahalere care îl papă de bani. Dai un mijlocaş ca Nistor pentru că vrea Albin numărul 10. În momentul în care Albin a plecat de la Dinamo, trebuia încolonarea în spatele lui...şi Contra şi Mutu. Îl aduci pe Anton, care nici nu voia să vină că el se obişnuise în Spania, dar s-au prins ăia de valoarea lui. Şi l-ai dat pe Busuladzici“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite