Dinamo Kiev şi Salzburg, victorii înaintea meciurilor cu Steaua şi Astra, din grupele Ligii Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua şi Astra, cel mai bine cotate echipe din fotbalul românesc, vor juca săptămâna viitoare din nou în grupele Ligii Europa.

Steaua va juca joi, de la ora 20.00, în deplasare, al doilea meci din grupa J, contra celor de la Dinamo Kiev. Ucrainienii antrenaţi de Sergehi Rebrov au învins în acest weekend pe Karpati Lvov, în Cupă, cu 1-0. Aalborg, care face parte din aceeşi grupă, a făcut egal acasă, cu Randerers FC, în campionatul Danemarcei. Rio Ave, a patra echipă din grupă, a pierdut fără drept de apel, scor 0-3, cu Sporting Braga, în campionatul Portugaliei, şi a ajuns pe locul 5 în clasament.
Salzburg, 2-1 în deplasare
Astra Giurgiu va evolua joi, de la ora 22.05, pe teren propriu, în companiei austriecilor de la FC Salzburg. Aceştia au învins în campionat pe terenul lui Rapid Viena, scor 2-1. Dinamo Zagreb, care face parte din aceeaşi grupă, a înregistrat un rezultat surpriză în Croaţia. Trupa care i-a zdrobit pe giurgiuveni cu 5-1 a făcut doar 0-0 pe terenul lui Slaven Belupo, dar a rămas pe primul loc.Celtic Glasgow a învins cu 2-1 pe terenul celor de la St Mirren şi s-a apropiat la cinci puncte de liderul Scoţiei, Dundee United.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite