Dinamo, o catastrofă! Cornel Dinu a dat de pământ cu echipa actuală: „Prostia e infinit mai fascinantă decât inteligenţa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albii şi-au propus o clasare pe podium la începutul sezonului, însă acum sunt pe locul 7, cu şanse mari de a rata play-off-ul.

Altă dată o echipă respectabilă şi de temut în campionatul românesc, Dinamo provoacă acum compasiunea şi amuzamentul foştilor jucători. 

Mai întâi, a fost remarca lui Ioan Andone despre valoarea scăzută a lotului, iar acum Cornel Dinu a criticat la Telekom Sport nivelul echipei pe care o pregăteşte Vasile Miriuţă.

Ce a spus?

*Dinamo n-are nici atac, nici apărare. Situaţia e un efect al faptului că la Dinamo n-a existat o strategie clară şi o stabilitate pe măsură. 

*Dacă nu vrei să cheltuieşti, mergi pe principiul de a-ţi creşte propriii jucători, de a avea răbdare pentru a construi o echipă competitivă. Din păcate, acest program nu s-a întâmplat, cei care s-au ocupat să caute jucători n-au avut nicio competenţă. 

*Eu am mai spus, lumea a zis că exagerez. S-au adus mai mulţi jucători care au fost accidentaţi. Ar trebui să dea de gândit acest lucru. E o reflecţie teribilă a lui Umberto Eco (n.r- celebru scriitor şi filosof italian): «Prostia e infinit mai fascinantă decât inteligenţa. Inteligenţa are limitele ei, prostia nu».  

*Am văzut, din nou, de ce sunt capabili cei doi fundaşi laterali, Romero şi Oliva, cei doi au scris istoria acestui joc cu CFR Cluj. 

*Paul Anton e un jucător care se clatină, dărămâ toată echipa. 

*Steliano Filip e victima faptului că nu se mai lucrează din fragedă copilărie la deficienţele de care dă dovadă. Face prostii nenumărate în apărare şi este stingher acolo în stânga. Ar fi fost mai interesant dacă ar fi fost întrebuinţat la jumătatea terenului. 

*Când îşi începe ritmul, Katsikas îşi rupe picioarele.

*Nedelcearu e o victimă, la fel ca Filip, a faptului că nu s-a lucrat cu el încă din fragedă copilărie. Născut talent şi aproape sfârşit speranţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite