Helmuth Duckadam vede problema derbiului în curtea giuleştenilor: „Meciul cu Rapid este mai important pentru ei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid - Steaua / Rapid o va înfrunta duminică pe Steaua pe teren propriu şi va avea ocazia salvării unui sezon slab în eventualitatea unei victorii de orgoliu împotriva liderului din Liga I.

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, consideră că presiunea mai mare este pe umerii rapidiştilor, care se regăsesc într-o situaţie financiară precară şi sunt aproape de finalul unui sezon cu rezultate slabe: „Este un meci important pentru noi ca orgoliu, ca puncte şi foarte important pentru Rapid, care încearcă să se apropie în fruntea clasamentului. 

Mi-ar fi plăcut să se joace pe Arena Naţională, în faţa a 40-50.000 de oameni. Sigur, a fost alegerea lor, o respectăm“, a declarat goalkeeper-ul „Generaţiei de Aur“ a Stelei. Cu nouă etape înainte de finalul campionatului, echipa lui Laurenţiu Reghecampf are un avans de 16 puncte faţă de ocupanta locului secund din clasamentul Ligii I, în timp ce Rapid este pe poziţia a şaptea. Steaua va disputa derbiul etapei cu numărul XXVI cu Rapid, Giuleşti, meci programat duminică, la ora 20.30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite