Iordănescu nu crede în „hegemonia“ Stelei: „Campionatul următor va fi echilibrat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Iordănescu crede în dezvoltarea campionatului intern FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Anghel Iordănescu crede în dezvoltarea campionatului intern FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Sezonul actual din Liga I este, în opinia majorităţii, deja încheiat. Cu 16 puncte avans faţă de poziţionata secundă din clasament, Steaua păstrează toate şansele pentru a-şi lua revanşa ultimilor şase ani şi a scrie istoria mult aşteptatului titlu cu numărul 24.

Dacă lucrurile sunt clare în privinţa acestui sezon, unul dintre personajele marcante din palmaresul roş-albastru, Anghel Iordănescu, este de părere că în campionatul viitor misiunea Stelei se va complica: „Steaua n-are adversat în momentul de faţă, dar n-aş fi atât de sigur că lucrurile vor rămâne la fel. Cu siguranţă că rivalele vor încerca să-şi schimbe centrul de greutate. Nu cred că domnul Porumboiu, care este foarte orgolios, nu se va implica serios. Nu mai zic de CFR Cluj, care va schimba jumătate de echipă în această vară. Şi sunt sigur că şi celelalte formaţii vor încerca să se întărească pentru a mai reduce din handicap“, a declarat „Tata Puiu“ la DigiSport.

Comentariul secundului care a condus Steaua spre câştigarea Cupei Campionilor în 1986 vine drept replică la afirmaţia tehnicianului actual al echipei din Ghencea, Laurenţiu Reghecampf, care a declarat că îşi doreşte să adjudece titlul la 24 de puncte, planul pentru următorul sezon implicând un avans de 15 puncte după prima parte a campionatului. 
Steaua va disputa derbiul etapei cu numărul XXVI cu Rapid, Giuleşti, meci programat duminică, la ora 20.30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite