Lucescu avertizează: "La baraj avem nevoie de arbitraje corecte. Cea mai mică greşeală poate să conteze decisiv"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Mircea Lucescu este recunoscut pentru eternele probleme pe care le vede în arbitraje şi nu se dezminte de asta nici când e vorba despre echipa naţională.

Il Luce e de părere că un arbitraj corect e absolut necesar în meciurile de baraj. "Dacă ne referim la rezultatele obţinute în preliminarii, de calificarea la baraj, ar trebui să fim egali cu ceilalţi. Dacă ne referim la prezenţa jucătorilor noştri în campionatele puternice, suntem cu o treaptă sub restul echipelor.Toate astea pot fi compensate cu o stare de spirit extraordinară, cu o pregătire foarte exactă a jocului sau cu un suport teribil al fanilor. Avem nevoie şi de puţină şansă, dar şi de un arbitraj corect, care să nu ţină cont de imaginea celor două echipe. Cea mai mică greşeală poate să conteze”, a spus Mircea Lucescu la Dolce Sport.

"Mutu nu se mai poate schimba acum"

El s-a referit şi la Adrian Mutu, fotbalist care-şi doreşte să joace pentru România la baraj.“Dacă toţi aceşti antrenori, pe unde a fost el, nu au reuşit să-l determine să se prezinte ca un super profesionist, nu văd cum se poate să se mai schimbe acum. Nu pot să-mi dau seama ce se întâmplă, cred că numai antrenorii cu care a lucrat ştiu ce-i cu el”, a mai spus Mircea Lucescu.

România îşi va afla luni, la ora 15.00, adversarul de la baraj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite