De necrezut: Finalista de la French Open, rusoaica Pavlyuchenkova, n-a primit viza de intrare în SUA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavlyuchenkova

A 16-a jucătoare de pe lista favoritelor a fost nevoită să renunţe la turneul de la Cincinnati dintr-un motiv extrem de bizar.

Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia, 30 de ani, 17 WTA) a jucat, săptămâna trecută, la Rogers Cup, fiind învinsă în al doilea meci, la Montreal, de americanca Jessica Pegula (30 WTA), scor 6-1, 3-6, 2-6. 

După ce a încheiat socotelile cu întrecerea găzduită de Canada, Pavlyuchenkova a început să facă pregătirile pentru călătoria în Statele Unite, unde urma să joace la „Western & Southern Open“, turneul găzduit de Cincinnati. Aici, rusoaica de 30 de ani ar fi trebuit să o întâlnească pe americanca Bernarda Pera (83 WTA), în turul I. Partida s-a anulat însă, între timp, dintr-un motiv bizar.

Potrivit Reuters, Pavlyuchenkova, finalistă la French Open 2021 (a fost învinsă de Barbora Krejcikova) n-a primit viza de intrare în Statele Unite! Informaţia a şi fost confirmată de sportiva din Rusia pe contul ei de Twitter. 

„Din păcate, m-am retras de la Western & Southern Open. Sunt, în continuare, în Canada şi aştept viza de intrare în SUA. Sper că o voi obţine, în curând, pentru a putea ajunge acolo pentru US Open“, a scris Pavlyuchenkova.

US Open, ultimul Grand Slam al anului, se va desfăşura, la New York, între 30 august şi 12 septembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite