De ce l-a împins soţia pe Mircea Lucescu să aleagă Zenit St. Petersburg, deşi avea oferte mult mai consistente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
nely

Mircea Lucescu a părăsit Şahtior Doneţk după 12 ani, alegând să antreneze pe Zenit Sankt Petersburg, deşi avea oferte superioare din punct de vedere financiar.

Lucescu a fost curtat insistent de toate cele trei mairi puteri fotbalistice de pe malurile Bosforului, Galatasaray, Beşiktaş şi mai ales Fenerbahce oferindu-i bani frumoşi pentru a reveni în Turcia.Tehnicianul român n-a ascuns niciodată că Istanbul este oraşul său favorit şi că acolo s-a simţit cel mai bine în toată cariera sa de tehnician.

A declinat însă toate ofertele deoarece sa soţia sa Nely n-a dorit să se întoarcă acolo. Nu pentru că nu i-ar fi plăcut, ci pentru că situaţia instabilă din Turcia şi mai ales din Istanbul au speriat-o, temerile sale fiind confirmate de atentatele din ce în ce mai sângeroase care au loc acolo. Soţia antrenorului de 70 de ani a trăit oricum pe viu drama de la Doneţk, unde oraşul a fost bombardat de separatişii ruşi, determinând astfel mutarea echipei în alt oraş.

Astfel Lucescu a acceptat oferta celor de la Zenit St.Petersburg, o echipă de tradiţie şi cu valoare în Rusia şi care i-a oferit şi un salariu bun.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite