Darren Cahill remarcă un aspect negativ în felul de a fi al românilor: „În Australia nu există aşa ceva!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Australianul Darren Cahill va începe al treilea an ca antrenor cu normă întreagă al Simonei Halep, liderul mondial la zi în clasamentul WTA.

Cahill e încrezător că Simona va reuşi să câştige un Grand Slam şi consideră că cel de la Roland Garros îi este cel mai la îndemână. "Roland Garros este cea mai buna şansă pentru ea. Felul în care joacă pe zgura, are doua finale deja, cunoaşte terenurile şi iubeşte acel turneu. Are cele mai mari şanse acolo, dar cred că poate să se impună oriunde", a spus Cahill la Digisport. Australianul a explicat şi de ce a părăsit-o pe Halep la începutul acestui an, după turneul de la Miami. "Câteodată este mai bine să îi oferi puţină terapie şoc. Apoi ea să decidă dacă e mai bine să mă implic sau nu. Eu vreau doar ce-i mai bine pentru ea. A fost mai bine că a trebuit să o las pe ea să vadă dacă are nevoie de sfaturile şi de părerile mele", a mai declarat el. 

"Românii în general se precipitează, iau partea negativă. În Australia nu există aşa ceva, spui mereu că va fi bine. Noi ne lăsam eliberaţi de presiune, spunem că a fost o zi proastă şi mâine va fi bine. Ne relaxăm puţin şi o luăm de la capăt" 
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite