Dănuţ Oprea, o nouă victorie importantă ca selecţioner al echipei U21 a Moldovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dănuţ Oprea, fostul atacant al Oţelului Galaţi, este din august 2015 selecţioner naţionalei Under 21 a Republicii Moldova.

Dănuţ Oprea, acum în vârstă de 44 de ani, reuşeşte în continuare rezultate bune cu echipe sa. Zilele trecute, Moldova Under 21 a învins cu 2-1 selecţionata Ciprului, într-un amical disputat la Chişinău. Unul dintre golurile moldovenilor a fost marcat de Alexandru Boiciuc, de la ASA Tg. Mureş. 

Oprea a debutat cu victorie şi în preliminariile Campionatului European din 2019, învingând în deplasare San Marino, cu 2-0. Pe 21 august, Moldova joacă cu naţionala Croaţiei, după care va primi acasă vizita Greciei. Din grupă mai fac parte Cehia şi Belarus. 

De şapte ani în Moldova, Dănuţ Oprea, posesor al licenţei Pro, şi-a făcut un nume în ţara vecină. În 2012, el a preluat o echipă din liga secundă a Moldovei, FC Veris, şi a promovat cu ea, fiind neînvins.  Veris a jucat atunci şi finala Cupei Moldovei, pe care a pierdut-o la penaltyuri în faţa mult mai puternicei Sheriff Tiraspol.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite