Dan Petrescu a promis titlul în doi ani! "Vor veni jucători de talie mondială"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Coach" Petrescu a fost prezentat la Al Arabi
"Coach" Petrescu a fost prezentat la Al Arabi

Antrenorul român de 46 de ani a fost prezentat oficial la Al Arabi. Având în spate o pancartă uriaşă, pe care scria Dan Vasile Petrescu 2014-2015, „Bursucul” şi-a exprimat motivele pentru care a ales să antreneze o echipă din Qatar obişnuită în ultimii ani cu poziţii la jumătatea clasamentului.

. „Am primit asigurări că se vor face investiţii şi că vor fi aduşi la Al Arabi jucători de talie mondială. Echipa are obiective mari pentru sezoanele următoare”. Dan Petrescu a semnat pe doi ani cu Al Arabi şi şi-a luat angajamentul că va duce echipe pe locurile 1-3 după primul campionat pentru ca în al doilea sezon să câştige titlul obligatoriu!
Pentru că nu pot să pronunţe litera „P”, arabii l-au poreclit pe român „Betrescu” şi i-au dat asigurări că va avea un buget de performanţă adecvat. Tehnicianul va încasa 2,5 milioane de euro anual, rivalizând din punct de vedere al câştigurilor cu Mircea Lucescu şi cu Laurenţiu Reghecampf. Şi mai bine plătit decât ei este Cosmin Olăroiu, al cărui salariu se „învârte” pe undeva pe la 5 milioane de dolari.

Antrenorii români din Asia
Olăroiu Al-Ahli (Emirate)
Reghecampf Al-Hilal (Arabia Saudită)
Petrescu Al Arabi (Qatar)
Boloni Al-Khor (Qatar)
Motroc Al-Riffa (Bahrain)
Tiţa Safa (Liban)


 

dan petrescu

„Petrescu şi Reghecampf au greşit”
Fostul coleg cu Dan Petrescu în Generaţia de Aur, Florin Răducioiu crede că „Bursucul” şi Reghecampf au greşit când au apucat calea Asiei. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite