Cupa Hopman. Cehia a învins Australia Gold, iar Australia Green a trecut lejer de reprezentativa Germaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Karolina Pliskova
Karolina Pliskova

Australia Green a învins Germania, scor 3-0, duminică, în prima întâlnire din Grupa B de la Cupa Hopman, competiţie mixtă pe echipe care se dispută la Perth.

Daria Gavrilova a trecut de Sabine Lisicki, scor 6-2, 6-2, iar Nick Kyrgios l-a învins pe Alexander Zverev, scor 4-6, 6-1, 6-4. La dublu mixt, Gavrilova şi Kyrgios s-au impus în meciul cu perechea Lisicki-Zverev, scor 6-3, 4-6, 10-7. Gavrilova şi Kyrgios evoluează sub titulatura de Australia Green, în Grupa A aflându-se şi echipa Australia Gold, formată din Lleyton Hewitt şi Jarmila Wolfe. Echipa Cehiei a învins, duminică, la Perth, cu scorul de 3-0, formaţia Australia Gold, în primul meci din grupa A de la Cupa Hopman la tenis, informează site-ul oficial al competiţiei, citat de Mediafax. 


Jiri Vesely a trecut de Lleyton Hewitt, scor 6-3, 6-7 (1), 6-4, iar Karolina Pliskova a învins-o pe Jarmila Wolfe, scor 7-5, 6-3. La dublu mixt, Vesely şi Pliskova s-au impus în meciul cu perechea Hewitt/Wolfe, scor 6-2, 7-5. Din Grupa A de la Cupa Hopman mai fac parte echipele Ucrainei (Elina Svitolina şi Alexandr Dolgopolov) şi Statelor Unite ale Americii (Serena Williams şi Jack Sock).


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite