Cum şi-a bătut joc Rapidul de un fotbalist simbol: „Am fost umilit şi marginalizat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Pancu FOTO Mediafax
Daniel Pancu FOTO Mediafax

Daniel Pancu a semnat cu FC Voluntari, explicând decizia de a părăsi echipa la care a jucat 10 ani prin faptul că s-a simţit umilit şi marginalizat.

Daniel Pancu, care va împlini 38 de ani pe 17 august, a semnat pe doi ani cu FC Volutnari, în ceea ce va fi, după cum s-a şi exprimat, ultima sa experienţă de jucător. Fotbalistul cu 27 de meciuri şi 9 goluri în tricoul echipei naţionale a ales un club situat la 5 minute de casa sa din Pipera şi o grupare care îi va permite să se gândească doar la fotbal, şi nu la interminabilele probleme financiare de la Rapid. În plus, Pancone a explicat joi, într-o conferinţă de presă, motivele pentru care nu se mai simţea confortabil în Giuleşti.
Ce a spus Daniel Pancu
@ Am îndurat multe la Rapid, la Voluntari voi avea ocazia să mă gândesc doar la fotbal. Oamenii de aici sunt pasionaţi, au investit şi în viitor, au o academie şi peste câţiva ani va fi un centru de referinţă al fotbalului.
@ Sper să mă pun cât mai repede la punct cu pregătirea fizică şi să debutez cât mai repede, am nevoie de câteva antrenamente şi de două amicale.
@ Legat de Rapid, a fost o zi tristă pentru mine cea de ieri, când a trebuit să iau decizia plecării. Oamenii nu sunt făcuţi din fier, am îndurat multe umilinţe, am coborât la nivelul cel mai de jos pentru binele echipei pentru care m-am dăruit şi m-am sacrificat.
@ Lucruruile nu mai puteau continua, aţi văzut că şi randamentul meu din ultimele luni nu a fost cel dorit. Nu am vorbit în viaţa mea urât despre un rapidist şi dacă aş fi rămas sunt sigur că aş fi ajuns şi la asta.
@ Băieţii de vizavi de băncile de rezerve din Giuleşti ar fi spus că am plecat din motive financiare. Diferenţa dintre contractul pe care l-am semnat cu Voluntari şi cel pe care îl aveam la Rapid este de 0,0 euro, doar primele sunt puţin mai mari aici.
@ De 2-3 ani se întâmplă lucruri ciudate. Am intrat în vestiar la Voluntari şi am găsit 4-5 jucători du care mai jucasem, ieri la Rapid mai erau doi, asta ar trebui să le dea de gândit celor de acolo.
@ Voi susţine Rapidul din galerie sau de oriunde, lucrurile astea rămân pe viaţă. Am şi o clauză în contract, să nu joc împotriva Rapidului dacă ne vom intersecta în sezonul viitor.
@ Nu am încurcat pe nimeni, îmi ştiu posibilităţile şi rămâne să demonstrez la 38 de ani capacităţile mele. Nu mă gândeam că voi evolua în Liga I, dar Dumnezeu le-a aranjat pe toate. Sunt şanse foarte mari să mă retrag de aici.
@ Am avut cel mai mic contract de la Rapid şi eram mai întotdeauna plătit ultimul. Eram consultat în foarte puţine probleme, chiar marginalizat.
@ Sută la sută nu eram dorit în teren, pentru că de câte ori spuneam că trebuie să mai joc ei îmi spuneau de postul de preşedinte.
@ Pe plan sportiv, cu ce există acum la Rapid, nu cred că intră în play-off, mai au nevoie de 5-6 jucători de mare valoare pentru a promova. Dacă ei se simt mai comozi fără jucători care să trăiască sufleteşte pentru Rapid, e problema lor.

239 de meciuri şi 75 de goluri are Daniel Pancu pentru Rapid, în primele două divizii


Săpunaru, atac la Moraru
Daniel Pancu nu e primul fotbalist care consideră că adevăraţii rapidişti nu sunt doriţi în Giuleşti. În urmă cu puţin timp, Cristi Săpunaru a declanşat un atac la Valerii Moraru, care ar urmări îndepărtarea portarului rapidist Virgil Drăghia. „Virgil Drăghia nu mai este dorit la Rapid din cauza faptului că este prieten cu mine sau mai bine zis că în cele 4 luni  în care am activat la Rapid  am fost considerat impresarul lui.... Stimate domn Moraru şi stimată doamnă Moraru , aţi devenit penibili ... Încercaţi să îndepărtaţi tot ce înseamnă rapidist din echipă şi mai nou văd că îndepărtaţi şi cam tot ce înseamnă român”, a scris Săpunaru pe Facebook.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite