VIDEO Cum a relatat presa internaţională incidentul „regina dramelor“ dintre Kerber şi Andreescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreescu

Presa internaţională, citată de ziare.com, nu a omis să comenteze conflictul de la finalul partidei dintre Bianca Andreescu (foto) şi Angelique Kerber, din turul 3 de la Miami Open.

News.com.au: Angelique Kerber este de obicei destul de cordială, din acest motiv este surprinzătoare reacţia avută la adresa tinerei senzaţii Bianca Andreescu. După ce a pierdut, Kerber a avut cea mai rapidă strângere de mână la fileu pe care aţi văzut-o vreodată. Şi asta n-a fost tot! Până la urmă, Kerber - care a fost în mod evident deranjată de comportamentul lui Andreescu - a avut şi câteva cuvinte să-i transmită.

Metro: Angelique Kerber s-a luat de Bianca Andreescu la fileu, după înfrângerea de la Miami! Kerber pare scoasă din sărite de prezenţa Biancăi Andreescu. Învinsă de două ori într-o săptămână de Bianca, Kerber i-a oferit adversarei o strângere de mână rece la fileu.

Eurosport: Angelique Kerber s-a răstit la adversară la finalul meciului. Kerber a fost cu adevărat scoasă din sărite. Nici măcar nu a încercat să ascundă acest lucru, cu siguranţă nu în faţa învingătoarei sale. După meci, i-a aruncat o privire urâtă, o strângere de mână rece, urmată de câteva cuvinte de ocară.

Punto de Break: Nu-i uşor să fii fata cea nouă în circuit, să câştigi finala de la Indian Wells, iar şase zile mai târziu să apari din nou în calea lui Kerber şi s-o elimini de la Miami. Nu mai este niciun dubiu că Bianca şi Kerber sunt departe de a fi cele mai bune prietene, ceea ce am putut vedea în imaginile de la salut.

Enervată de faptul că Bianca a cerut de trei ori intervenţia kinetoterapeutului, Kerber i-a spus la final, chiar înainte să dea mâna cu arbitrul de scaun: „Eşti cea mai mare regină a dramelor pe care am văzut-o vreodată”. Ulterior însă ea a revenit cu un mesaj pe Twitter prin care a felicitat-o pe Bianca Andreescu. „Luptă grea noaptea trecută la Miami Open! Felicitări Biancăi pentru o prestaţie de înalt nivel şi pentru o victorie meritată pe deplin”, a scris Angelique Kerber.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite