Cum l-a pus Cosmin Contra la punct pe Hagi după afirmaţiile incendiare ale celui mai bun fotbalist din toate timpurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Hagi
Gică Hagi

Gică Hagi a inflamat atmosfera în fotbalul românesc cu o serie de afirmaţii care l-au pus într-o lumină proastă pe selecţionerul Cosmin Contra.

Gheorghe Hagi l-a criticat dur pe Cosmin Contra pentru că nu l-a convocat pe fiul său, Ianis Hagi, la echipe naţională şi nici pe Bogdan Ţîru, în schimb i-a chemat la lot pe fundaşii Ionuţ Nedelcearu, care s-a îmbătat în cantonamentul echipei Dinamo, şi Cosmin Moţi, care nu a evoluat în ultima perioadă la Ludogoreţ.

“Gică a avut o ieşire... nu era momentul pentru ea. No analizăm foarte serios ceea ce se întâmplă la echipa naţională. În momentul de faţă eu sunt antrenorul echipei naţionale. Eu am hotărât ca filozofie şi prin prisma calităţilor anumilor jucători, în momenul de faţă Budescu şi Stanciu îmi dau mult mai multe decât mi-ar da Ianis Hagi din punct de vedere al filozofiei noastre. Este în lotul lărgit, este în atenţia noastră. Din punctul meu de vedere, antrenorul echipei naţionale, în momentul de faţă Ianis Hagi nu este pregătit să vină la echipa naţională”, a spus Contra la FRF TV Raport de joc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite