Cum explică Horia Tecău eşecul neaşteptat din primul meci disputat la Turneul Campionilor de la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Tecău şi Julien Rojer
Horia Tecău şi Julien Rojer

Horia Tecău şi partenerul său, Jean julien Rojer, au debutat cu stângul la Turneul Campionilor de la Londra, fiind învinşi în primul meci de perechea franceză Herbert - Mahut.

Tecău a explicat ce a mers şi ce nu în jocul său şi al lui Jean-Julien Rojer, dar şi care a fost momentul culminant al întâlnirii pe care au pierdut-o cu 6-1, 6-7 8-10.

”Rezultatul este dezamăgitor, dar până la urmă ne-am bucurat de această experienţă. Deşi am jucat agresiv, în acele momente de presiune maximă n-am reuşit să facem ce trebuie. Dar, ca să ajungem la minge de meci a trebuit să servim agresiv, cu a doua minge, şi să avem un procentaj mare pe primul serviciu. Deci, nu-mi pot reproşa prea multe.Oportunitatea cea mai mare am ratat-o în setul al doilea, când era patru egal şi 15-40, iar noi am ratat oportunitatea de a face break şi de a servi pentru meci.Este clar că, per total, tenisul nostru n-a fost la nivelul la care vrem noi să fie, dar, chiar şi aşa, tot am fost la o minge de meci. Luăm părţile pozitive şi mergem mai departe”, a spus Horia Tecău, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite