Cum a dejucat conducerea CSM-ului planul diabolic al ungurilor de a le intimida din start pe fetele noastre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bella Gullden
Bella Gullden

Fetele de la CSM Bucureşti au fost nevoită să înfrunte furia fanilor maghiari, în special în repriza secundă, dar lucrurile puteau sta mult mai rău.

Ungurii pregătiseră o ofensivă lipsită de fair play în spatele porţii în care în repriza secundă a stat Paula Ungureanu. Ei erau pregătiţi să ne intimideze echipa încă din start, pentru a turna plumb în picioarele fetelor noastre.  

Numai că, spre norocul nostru, CSM a câştigat tragerea la sorţi dinaintea meciului şi simţind că e ceva în neregulă acolo, conducerea tehnică a decis să schimbe terenul. Adică să nu aleagă mingea, cum se face de regulă, ci poarta opusă, unde atmosfera părea mai calmă. 

Astfel, fetele au fost lipsite de ameninţări în prima repriză şi au putut evolua nestingherite. În repriza secundă însă, când CSM a fost nevoită să-şi mute poarta, au apărut şi incidentele, partida fiind întreruptă în minutul 46, pentru că ungurii au scuipat-o, au aruncat cu bere şi cu monezi spre Paula Ungureanu.

CSM a învins cu 27-26 , după ce bătuse în tur cu 30-25 şi s-a calificat în Final Four, alături de Vardar, Buducnost şi Gyor. Tragerea la sorţi a meciurilor va avea loc marţi

Cum poţi susţine CSM-ul la meciurile din Final Four ul Ligii Campionilor. Cât costă biletele şi cum pot fi achziţionate

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite