Culmea tupeului! Steaua ameninţă cu silenzio stampa dacă presa mai difuzează vreo declaraţie a unui antrenor rival

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalul românesc se află în moarte clinică, dar există oameni şi cluburi care nici măcar în ceasul a12-lea nu renunţă la orgolii prosteşti.

Vice-campioana Steaua ameninţă cu intrarea în silenzio stampa pentru un motiv uluitor, explicat într-un comunicat de presă"Deşi în ultima perioadă s-au intensificat atacurile unui anumit personaj la adresa FC Steaua Bucureşti, am considerat că nu este oportun să răspundem provocărilor, preferând să tratăm cu indiferenţă aceste derapaje.

Văzând, însă, că mass media continuă sa promoveze comportamentul nepotrivit al unei persoane care a încălcat în mod evident atât regulamentele fotbalistice, cât şi conduita morala, pe fondul unei indiferenţe totale din partea structurilor de conducere a fotbalului românesc, am ajuns la concluzia că singurul mod în care putem protesta este intrarea în "silenzio stampa".

Această decizie va intra în vigoare dacă nu vom observa o schimbare de atitudine a mass media vizavi de aceste atacuri şi va fi valabilă până la începutul sezonului oficial, atunci când, în conformitate cu Regulamentul Media al Ligii Profesioniste de Fotbal, clubul nostru va respecta cu stricteţe obligaţiile contractuale faţă de deţinătorii de drepturi", a fost comunicatul emis de clubul Steaua.

Cel care i-a supărat pe stelişti este antrenorul campioanei Marius Şumudică, tehnicianul Astrei afirmând ieri : " O să merg şi eu marţi să văd meciul dintre Dinamo Zagreb şi o echipă românească. Nici nu ştiu cum să-i mai zic pentru că-şi schimbă zilnic numele, sigla, culorile. Nu sunt răutăcios, asta e realitatea" 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite