CTP cere desfiinţarea naţionalei: „Practică o batjocură la adresa fanilor“. Analiză acidă a jurnalistului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Chipciu (centru)
Alex Chipciu (centru)

Prestaţia tricolorilor, la Cluj, contra Danemarcei n-a fost o surpriză pentru Cristian Tudor Popescu. Acesta a explicat că actuala naţională nu-l reprezintă prin ceea ce arată pe teren.

Campania de calificare pentru Mondialul din 2018 a ajuns la jumătatea drumului, însă mulţi susţin că tricolorii şi-au compromis deja şasnele.

Mai mult, remiza cu Danemarca (0-0) a stârnit un val de critici la adresa primei reprezentative. Chiar dacă aproape niciodată nu comentează fotbalul, CTP s-a referit şi el la partida de pe „Cluj Arena“. Mai întâi, a făcut-o într-un text publicat online, iar apoi într-o intervenţie la postul sport.ro.

Ce a spus?

„Am scris fără niciun fel de plăcere despre meciul României cu Danemarca. Nu scriu despre meciurile echipei naţionale de fotbal. Eu am cerut cu câţiva ani în urma desfiinţarea pentru o vreme a echipei naţionale, având în vedere rezultatele şi batjocura la adresa suporterilor pe care o practică această naţională a noastră. Nu am nicio consideraţie pentru aceşti jucători de fotbal, nici pentru conducerile tehnice şi cu atât mai puţin pentru finanţatorii echipelor. Este o lume murdară în care se vehiculează mult prea mulţi bani câştigaţi fără muncă“, a spus CTP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite