CSU Craiova a rămas fără antrenor: Gabi Balint i-a promovat, dar n-a mai continuat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabi Balint a reuşit să promoveze cu CSU Craiova, însă el avea contract doar până la încheierea acestui sezon. Cele două părţi au ajuns la concluzia că e mai bine să nu continue colaborarea.

Gabi Balint nu mai este antrenor în Bănie. El a declarat pentru gsp.ro: "M-am simţit minunat la Craiova, am lucrat cu oameni super, dar vine o vreme când trebuie să mergi mai departe. Pentru mine urmează o pauză deoarece a fost o presiune fantastică, deşi poate nu s-a văzut de afară. Vorbesc rezultatele pentru mine prin ceea ce am muncit alături de jucători la Craiova. Am reuşit o performanţă notabilă.

Voi rămâne simpatizantul acestei echipe, cred că o să fiu prezent la primul meci de acasă în sezonul viitor, sper eu în Liga 1. M-aş bucura enorm să urce de la an la an. Am lucrat bine şi cred că am reuşit să intru în istoria acestei grupări. Este o performanţă notabilă şi de suflet pentru că este a doua promovare. Împreună cu jucătorii am reuşit să performez la un club unde nu visam să ajung". 

CSU Craiova încă aşteaptă un verdict al FRF în privinţa dreptului de a juca în Liga I. Decizia va fi luată de Comisia de Disciplină din cadrul federaţiei. 

EXCLUSIV Prima reacţie a lui Gabi Balint după ce s-a despărţit de CSU Craiova

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite