CSU Craiova - FC Voluntari 1-2. Oltenii fac scandal şi ameninţă cu o măsură fără precedent în fotbalul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Săndoi
Emil Săndoi

FC Voluntari a obţinut prima victorie, în deplasare, din istoria clubului, trecând cu 2-1 de CSU Craiova, o victorie venită după două faze controversate.

Voluntari a deschis scorul prin Bălan, în minutul 24, fază la care oltenii au cerut ofsaid. Apoi scorul a fost majorat de Pancu, în minutul 80, dintr-un penalty acordat eronat de arbitrul George Rădulescu, din Bucureşti. Craiova a redus din handicap, prin Bancu, în prelungiri, iar la final fanii au cerut de demisia antrenorului Emil Săndoi şi a managerului Felix Grigore. Aceştia însă au răbufnit la adresa arbitrilor, iar Grigore a anunţat o măsură fără precedent în Liga I. 

"Fără discuţie, a fost un 11 metri inventat şi un cartonaş roşu neacordat la Kone. Plus că Kay şi Zlatinski au luat cartonase galbene gratuite. Încercăm să tragem un semnal de alarmă împotriva acestor arbitraje pe care le are Craiova. Propun Consiliului de Administraţie să nu ne prezentăm la meciul cu Iaşi. Nu riscam absolut nimic, este permis de regulament, eşti exclus din competiţie la două neprezentari. Noi ne-am ratat obiectivele, Cupa, Cupa Ligii...Acum ne-am compromis şansele pentru play-off", a declarat Grigore la Dolce Sport.

“Azi a fost o viciere de rezultat, nu e pentru prima dată când ni se întâmplă. Arbitrii au reuşit să aducă o echipă care juca un fotbal frumos într-o situaţie grea. Repet, este viciere de rezultat! La primul gol a fost ofsaid clar, iar la faza penalty-ului Kay a atins mingea. Ca să nu mai spun că trebuia roşu la Kone. Un jucător de-al me mi-a transmis că arbitrul i-a zis că din cauza lui a stat şase etape suspendat”, a spus şi Emil Săndoi tot la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite