CSM Bucureşti în Liga Campionilor! „Tigroaicele” se încălzesc în Danemarca pentru derby-ul cu Gyor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSM Bucureşti e deţinătoarea trofeului
CSM Bucureşti e deţinătoarea trofeului

CSM Bucureşti joacă sâmbătă în Danemarca, la Midtjylland, dar e deja cu gândul la reeditarea finalei Ligii campionilor de anul trecut.

CSM Bucureşti a plecat bine în noul sezon al Ligii Campionilor, învingând în primul meci cu 24-21 echipa rusă Rostov pe Don. „Tigroaicele” se deplasează în acest weekend în Danemarca, pentru al doilea meci din competiţie şi vor da piept cu Midtjylland, ultima clasată din grupă, la care joacă şi Eliza Buceschi. În primul meci, Midtjylland a fost surclasată de Gyor, scor 31-19, astfel că în mod normal, CSM n-ar trebui să se încurce pe terenul danezelor.
Derbyul grupei va fi însă săptămâna viitoare, când în Capitală vine chiar Gyor, echipă cu orgoliul rănit după ce în ediţia trecută a Ligii campionilor, CSM Bucureşti a câştigat trofeul chiar în Ungaria. Disputa, reeditare a finalei din luna mai, stârneşte deja un interes enorm, în primele ore de la punerea în vânzare a biletelor epuizându-se deja peste 1000. Partida cu Gtor va avea loc în Sala Polivalentă, vineri, de la ora 18.00 şi îl va aduce la Bucureşti şi pe Martin Ambros, noul selecţioner al naţionalei feminine a României, care în paralel o pregăteşte pe Gyor. Spaniolul a fost votat recent cel mai bun antrenor din ediţia trecută a Ligii Campionilor, iar în echipa ideală şi-au făcut loc şi două jucătoare de la la CSM, Gullden şi Carmen Martin. Plus Cristina Neagu, de la Buducnost.
Până la ciocnirea cu Gyor, „tigroaicele” au două veşti bune în privinţa lotului.  Accidentarea pivotului Oana Manea în partida de campionat cu Cetate Deva (scor 38-21) nu este gravă, jucătoarea fiind inclusă în lot. De asemenea, în echipă va reveni Cristina Vărzaru, după ce a ratat ultimele două partide oficiale ale CSM-ului.

Midtjylland – CSM Bucureşti se dispută sâmbătă, de la ora 19.30, în direct la Digisport şi Dolcesport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite