Cristiano Ronaldo: „Vreau să-mi duc la bun sfârşit contractul cu Real Madrid”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul de 27 al lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a ţinut să infirme zvonurile care îl dădeau ca şi plecat de la Real Madrid la PSG în această vară.

Potrivit starului portughez din atacul lui Real, plecarea sa de la Madrid nu este un subiect de actualitate din moment ce contractul său actual expiră abia în vara lui 2015. Astfel, Ronaldo a infirmat toate zvonurile care au circulat în ultimul timp privind un posibil transfer al său la PSG, alături de Jose Mourinho.

„Vreau să-mi termin contractul cu Real. Sunt foarte convins de acest lucru. După aceasta, orice este posibil, nu ştiu ce se va întâmpla în viitor”, a spus atacantul pentru site-ul oficial al FIFA.

În acelaşi timp, Ronaldo l-a apărat pe antrenorul său, care în ultimul timp a fost ţinta atacurilor şi ironiilor venite dinspre adversari. 

„Oamenii cred că ar trebui să-i acorde mai mult respect lui Mourinho şi să aibă răbdare cu el. Pentru mine e foarte clar că Jose vrea doar binele clubului şi va lupta până la capăt pentru această cauză. Eu cred că el este cel mai bun antrenor din lume şi are o experienţă uriaşă şi până acum a câştigat tot ce se putea cu echipele pe care le-a antrenat”, a completat portughezul, care a avut şi el în trecut mulţi contestatari, pe care nu i-a uitat.

„Toţi cei care nu mă cunosc, pot spune orice doresc despre mine. Eu sunt în pregătit să accept criticile lor, deoarece ştiu că au o părere proastă despre mine. Trebuie să învăţăm să trăim cu critica, deoarece face parte din viaţa oricărui fotbalist, din viaţa tuturor”, a adăugat starul portughez.

Ronaldo (27 de ani) s-a transferat la Real Madrid de la Manchester United în 2009 şi este cel mai bun marcator al grupării din capitala Spaniei, având doar în acest sezon 30 de goluri înscrie în toate competiţiile. Cota de piaţă a fotbalistului este de 100 de milioane de euro, conform transfermarkt.de.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite