Cristiano Ronaldo, lipsit de modestie după ce a primit Gheata de Aur: „Pot să spun că sunt cel mai bun din lume!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starul portughez al lui Real Madrid a primit miercuri trofeul Gheata de Aur, afirmând, cu acest prilej, că este cel mai bun fotbalist din lume.

Ronaldo şi Luis Suarez au fost la egalitate la capitolul goluri înscrise în sezonul trecut. Suarez a punctat de 31 de ori pentru Liverpool, iar Ronaldo tot de atâtea ori pentru Real Madrid. Pentru că au fost golgeterii Europei, fiecare din cei doi fotbalişti au fost nominalizaţi pentru a primi Balonul de Aur.

Dacă uruguayanul a fost premiat acum trei săptămâni, Ronaldo a apucat abia miercuri să-şi ridice premiul, prilej cu care a declarat că, pentru modul cum se antrenează şi se marchează, este cel mai bun fotbalist din lume.

image

"Sunt foarte fericit pentru acest trofeu, al doilea la Real şi al treilea din carieră. Nu sunt ipocrit. Recunosc că aş vrea să câştig şi o a treia Gheată de Aur în tricoul Realului, dar nu acesta este ţelul meu principal. Cel mai important este să câştigăm titluri. Oamenii au opinii diferite. Unii spun că sunt cel mai bun din lume, alţii dau alte nume. După cum mă antrenez şi după ceea ce reuşesc în timpul meciurilor, pot spune că sunt cel mai bun din lume", a spus Ronaldo la festivitatea de premiere.

Cu Gheata de Aur câştigată acum, portughezul l-a egalat la acest capitol pe Leo Messi, care are tot trei trofee de acest gen în palmares.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite