Craiova va găzdui un meci de mare interes: Anunţ oficial făcut de Federaţia Română de Fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul stadion „Ion Oblemenco“ a adunat până acum câteva partide cu 30.000 de oameni în tribune, iar sosirea tricolorilor în Bănie va fi, din nou, prilej de sărbătoare.

Potrivit site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal, stadionul „Ion Oblemenco“ din Craiova va găzdui partida amicală pe care echipa naţională o va disputa la 27 martie contra reprezentativei Suediei.

Primăria Municipiului şi-a dat acordul pentru disputarea meciului pe noul stadion al oraşului: „Suntem onoraţi şi încântaţi de propunerea dumneavoastră“.

În scrisoarea de acceptare trimisă, Primăria Municipiului Craiova a arătat că susţine „ca această sărbătoare sportivă să se desfăşoare în Municipiul Craiova, unde publicul craiovean este cunoscut a fi mare iubitor de fotbal şi evenimente sportive“.

FRF îşi doreşte ca echipa naţională să joace în cât mai multe locuri din ţară pentru a bucura suporterii tricolorilor. De asemenea, Federaţia Română de Fotbal negociează şi cu alte federaţii internaţionale pentru stabilirea unui alt meci amical în luna martie.

Naţionala României va disputa următoarele jocuri oficiale în septembrie 2018, odată cu debutul noii competiţii Liga Naţiunilor UEFA. Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc la 24 ianuarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite