Cotul lui Giroud lasă urme: cum arată Pintilii la trei zile după ciocnirea cu atacantul francez

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa de start a României în meciul cu Franţa FOTO Agerpres
Echipa de start a României în meciul cu Franţa FOTO Agerpres

În repriza a doua a partidei dintre Franţa şi România, Olivier Giroud i-a aplicat un cot în figură lui Mihai Pintilii.

Ideea principală care se desprinde după meciul României cu Franţa este că tricolorii au şanse să câştige următoarele meciuri dacă vor păstra atutudinea din jocul cu selecţionata Les Blues. Pe acelaşi argument mizează şi Mihai Pintilii, într-un interviu acordat DolceSport. “Multă lume probabil nu se aştepta să facem un joc aşa de bun, dar important e că noi am căpătat încredere după meciul cu Franţa. Trebuie să menţinem acelaşi stil de joc, acelaşi ritm şi dacă vim juca la fel cum am jucat cu Franţa vom ieşi învingători din cele două meciuri. Jocul în sine cred că ne dădea dreptul să sperăm la un egal şi, într-adevăr, acum există mai multă încredere în noi, ştim ce putem”, a spus mijlocaşul.

Pintilii are în continuare ochiul tumefiat după contactul cu Olivier Giroud din meciul cu Franţa, fază după care francezul a primit cartonaş galben iar mijlocaşul român a necesitat îngrijiri medicale. 

Chiar dacă urmările loviturii sunt încă vizibile, Pintilii nu concepe să absenteze de la întâlnirile cu Elveţia şi Albania. 

pintilii foto dolcesport.ro
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite