Cosmin Contra: „Meciul Steaua - Petrolul e mai important pentru noi decât pentru ei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra, tehnicianul echipei Petrolul Ploieşti FOTO fcpetrolul.ro
Cosmin Contra, tehnicianul echipei Petrolul Ploieşti FOTO fcpetrolul.ro

Cosmin Contra, antrenornul echipei Petrolul Ploieşti, a prefaţat meciul pe care gruparea sa îl va disputa duminică, în deplasare, împotriva Stelei (21.00).

În pregătirea partidei Steaua - Petrolul, Cosmin Contra a urmărit meciul pe care campioana României l-a disputat marţi, pe teren propriu, împotriva celor de la Schlkae 04 (0-0). „Steaua a făcut un joc mai slab în prima repriză, dar după pauză a părut că poate să câştige, a avut şi ocazii de joc, probabil şi un penalti. Mi s-a părut că Schalke a căzut în a doua repriză. Steaua are o forţă de joc foarte mare. 

Mă îngrijorează! Văzând prima repriză îmi făceam speranţe, dar repriza a doua a arătat altfel, Steaua chiar a avut forţă de joc. Nu am emoţii, dar Steaua chiar a jucat bine. E un meci mai impotant pentru noi decât pentru ei, sper din toată inima să pot să relansez campionatul, să fim pregătiţi din toate punctele de vedere“, a declarat Cosmin Contra la Dolce Sport.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Ilie Balaci despre căpitanul roş-albaştrilor: „Şansa Stelei este plecarea lui Alexandru Bourceanu“

Lovitură grea pentru Steaua: câţi bani a pierdut echipa din cauza clasării pe ultimul loc în grupele Ligii Campionilor. Cifrele unui eşec financiar

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite