Coşmarul lui Halep: Simona a recunoscut că e intimidată de o singură jucătoare în circuitul feminin. Are un bilanţ groaznic cu ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a câştigat 85% din meciurile disputate în 2018, suferind doar opt înfrângeri în 54 de partide. Cu toate acestea, jucătoarea în faţa căreia „tremură“ nu se află nici măcar în Top 20 mondial.

Simona Halep e, fără îndoială, cea mai bună jucătoare a lumii în acest moment, iar cele 42 de săptămâni adunate în fruntea clasamentului WTA confirmă acest lucru.

Constănţeanca de 26 de ani traversează cel mai bun sezon al carierei şi a înregistrat doar opt înfrângeri în primele opt luni ale anului. Iată cine a reuşit să o învingă pe Simona în actuala stagiune:

*Wozniacki (2 WTA) - Australian Open

*Osaka (19 WTA) - Indian Wells

*Radwansaka (39 WTA) - Miami

*Vandeweghe (23 WTA) - Stuttgart

*Pliskova (8 WTA) - Madrid

*Svitolina (7 WTA) - Roma

*Hsieh (42 WTA) - Wimbledon

*Bertens (13 WTA) - Cincinnati

Cu toate acestea, jucătoarea care o intimidează pe Halep nu se află printre cele menţionate mai sus. Întrebată de jurnaliştii americani cu ce adversară are cele mai mari probleme, Halep a oferit un răspuns sincer.

„E dificil pentru mine să răspund la această întrebare. Dar pot spune că am fost intimidată de Serena. Pentru că e atât de mare, e uriaşă! Dar alte jucătoare nu m-au intimidat“, a spus liderul WTA.

Iar complexul Simonei faţă de americanca de 36 de ani e justificat, având în vedere că bilanţul întâlnirilor directe e, în mod clar, în favoarea lui Williams (26 WTA): 8-1!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite